TrainingsSchema Core Stability Kracht en Stabiliteit

oefeningen kop Bcg4GzoIcAAUUaJ - kopie

Mooi in beeld gebracht zijn een aantal oefeningen door Nike. Zet ze onder elkaar en je hebt een paar uitdagende oefeningen die je kan toevoegen aan je core stability trainingsprogramma. De oefeningen zijn wel complex en vergen eerst wat training van de basisvoorwaarden. Deze voorwaarden komen aan bod in het trainingsprogramma core stability voor beginners en core stability voor gevorderden. Beheers je deze goed? Dan kan je het programma uitbreiden.

Twijfel je eigen kunnen op dit gebied en / of wil je weten of je fundament sterk genoeg is? Maak dan eens gebruik van de SpartaNova test. Deze wetenschappelijk onderbouwde test brengt je sterke punten in kaart en de gebieden waar je een risico loopt een blessure te creëren worden eruit gelicht. Ter preventie krijg je een oefenprogramma aangeboden wat afgestemd is op wat voor jou verstandig is te trainen. Als je hierover wat meer informatie wil, kan je contact opnemen met sportfysiotherapeut Anton en / of Femke van FysioterapieZeeland.

Oefeningen

oefeningen BamIxA7IQAAu788

oefeningen BdPVR-zIMAA6gSK

oefeningen BaGGOg8IIAAT6TP

oefeningen BZnVHzSIMAA7Ptx

Geniet van de training.