Intakestop individuele trainingsschema’s

trainingsschema

Tijdelijke stop intake
Gezien de hoeveelheid werk en het aantal trainingsschema’s zullen er in de periode van oktober 2019 t/m maart 2020 geen nieuwe intakegesprekken plaatsvinden. In april 2020 is er weer ruimte voor het bieden van voldoende begeleiding bij het opstarten van een nieuw schema.
Ik wens iedereen fijne hardloopmomenten tussen de herfstbladeren en op koude winterdagen. EnjoyYourRun

De kennis die ik heb mogen opdoen in mijn rijke sportverleden dankzij andere trainers, pas ik nu toe in de trainingsschema’s op het gebied van topsport tot en met breedtesport. Zo begeleid ik met veel plezier lopers op weg naar hun persoonlijke doelen. Vanuit Join2Train begeleid ik lopers met een persoonlijk trainingsschema. Hieronder bevinden zich merendeels lopers die deelnemen aan lopen over de afstanden van 100 m sprint tot een marathon.

Voor het kunnen maken van een individueel schema vindt er eerst een intakegesprek plaats. De kosten hiervoor bedragen éénmalig 24,50 Euro. Hierin wordt gekeken naar de beginsituatie, wensen en doelen en trainingsmogelijkheden. Een stukje basiskennis over training (inspanningsfysiologie) en de inhoud van de trainingsvormen worden uitgelegd.

Het schema wordt maandelijks verder opgebouwd, met zo nodig tussendoor aanpassingen, waarin de feedback / logboek van de loper meegenomen wordt. De kosten hiervoor bedragen maandelijks 24,50 Euro. Voor het bepalen van de beginsituatie of de trainingsprogressie op termijn kan er een afspraak gemaakt voor het afnemen van een ATDS test (rust en inspanning) die bij vooruitbetaling van een jaar begeleiding gratis afgenomen wordt.

Lopers die een schema van ons volgen kunnen gebruik maken van ons netwerk rondom Join2Train en FysiotherapieZeeland. Zij kunnen bij blessures/ pijntjes binnen 24 uur terecht bij sportfysiotherapeut Msc. en manueel therapeut Ma. Anton Engels. Bovendien zijn de lijntjes kort bij doorverwijzingen naar externe deskundigen.

Het is mooi sporters met plezier hun grenzen te zien verleggen. Maar pas op: trainen kan zó fijn zijn dat het verslavend wordt.

EnjoyYourRun

Vriendelijke groet,
Anjolie