Je eigen trainingsschema

trainingsschema

Advies in training kan je nieuwe trainingsprikkels geven op weg naar betere prestaties. Een individueel trainingsschema houdt rekening met jouw wensen, doelen en mogelijkheden. Het schema wordt stapsgewijs opgebouwd op basis van hoe de trainingen door jou uitgevoerd en ervaren zijn.

Voor het kunnen maken van een individueel schema vindt er eerst een intakegesprek plaats. De kosten hiervoor bedragen éénmalig 30,00 Euro. Hierin wordt gekeken naar de beginsituatie, wensen en doelen en trainingsmogelijkheden. Een stukje basiskennis over training (inspanningsfysiologie) en de inhoud van de trainingsvormen worden uitgelegd. Het schema wordt maandelijks verder opgebouwd, met zo nodig tussendoor aanpassingen, waarin de feedback / logboek van de loper meegenomen wordt.

Om het schema goed te kunnen opstarten, volhouden en volbrengen, kan er gesport worden o.b.v. sportfysiotherapeut Anton of trainster Anjolie.

Lopers die een schema van ons volgen kunnen gebruik maken van ons netwerk rondom Join2Train en FysiotherapieZeeland. Zij kunnen bij blessures/ pijntjes binnen 24 uur terecht bij sportfysiotherapeut Msc. en manueel therapeut Ma. Anton Engels. Bovendien zijn de lijntjes kort bij doorverwijzingen naar externe deskundigen.

Als je een richtlijn in training zoekt die op jou persoonlijk wordt afgestemd, kan je contact opnemen met Anton Engels anton.engels@g,mail.com of Anjolie Engels-Wisse anjolie@zeelandnet.nl voor een intakegesprek en een individueel trainingsschema.

Het is mooi sporters met plezier hun grenzen te zien verleggen. Maar pas op: trainen kan zó fijn zijn dat het verslavend wordt.

EnjoyYourRun

Anjolie