Mindful hardlopen langs de Zeeuwse kust

Mindful hardlopen is een geweldige manier om te genieten van het hardlopen en tegelijkertijd te werken aan je mentale gezondheid. Het is een methode waarbij je je aandacht richt op het moment en je geest tot rust brengt.

Een van de belangrijkste aspecten van mindful hardlopen is het genieten van de ervaring. In plaats van je te concentreren op het bereiken van een bepaalde afstand of snelheid, richt je je aandacht op het genieten van elke stap die je zet. Dit kan zijn door te luisteren naar de geluiden om je heen, te voelen hoe je adem gaat of door te kijken naar de prachtige omgeving waar je doorheen loopt.

Langs de Zeeuwse kust is het genieten van het hardlopen nog eens extra speciaal. Hier kun je genieten van de prachtige natuur terwijl je je lichaam in beweging houdt. De frisse zeelucht, het geluid van de golven en de rustige omgeving zorgen voor een unieke hardloopervaring waar je helemaal in op kan gaan. Het hardlopen op het strand zorgt voor een extra dimensie, de zachte ondergrond en de geur van zout water zal je helpen te ontspannen en te genieten van de ervaring.

Als je het fijn vindt om met anderen te hardlopen en professionele begeleiding wilt hebben dan kun je ook Join2train overwegen. Join2train biedt groepslessen en individuele trainingen aan waarbij de nadruk ligt op genieten van het hardlopen en de focus te behouden, zodat je de meeste voordelen van de training kunt halen.

Door de focus te leggen op het genieten van het hardlopen, zul je merken dat je meer energie krijgt, dat je minder snel moe bent en dat je beter in staat bent om te ontspannen. Ook kan het helpen om de focus te behouden tijdens de dagelijkse bezigheden.

Dus als je op zoek bent naar een manier om te genieten van het hardlopen en tegelijkertijd te werken aan je mentale gezondheid, overweeg dan eens om mindful hardlopen te proberen langs de Zeeuwse kust met Join2train als professionele begeleiding. Laat je zorgen en stress los en focus je op het genieten van elke stap die je zet.

Voor contact met Anton: 0610917834

Tarieven (incl. btw):

Eerste kennismaking                          Gratis

Intake ca. 60 min € 90,00

Individueel trainingsschema             € 30,00 per maand (bij 12 maanden € 330,00)

Personal Training                              € 70,00 per uur

10 trainingen                                  € 650,00

Groep 2-3 personen                        € 40,00 p.p. per uur

Groep 5-6 personen € 20,00 p.p. per uur

12 weken programma incl. intake   € 1000,00

1 x per week training & 3 x coaching