Jolie LenteRun

lenterun

LenteRun

Nog net een keer griep meekrijgen in de winter. Koorts en hoesten, het duurde mij te lang. Vooral dan merk ik dat ik toch wel graag een ronde wil kunnen hardlopen. Na een griep blijven kwakkelen schiet niet op. Geduld is dan de boodschap. Altijd makkelijker een ander daarin te adviseren dan zelf dit op te volgen. Natuurlijk bouw ik het in stappen op, maar een vervelend “resthoestje” belemmert toch nog het lopen.

Gelukkig is een combinatie van wandelen en stukjes joggen met een hond door het bos en over het strand heerlijk om te kunnen doen. Vooral als je langzamer loopt dan anders, zie je pas hoeveel afval uit er aanspoelt op het strand. Van halve bloemkolen tot resten van visnetten. Deelnemen aan de plogging, georganiseerd door Runderground, was dan natuurlijk een must.
De bakken met afval zijn gevuld, de eerste slaaphuisjes worden alweer geplaatst en nu nog afkomen van die hoest, dan is de weg vrij voor een lenterun.

EnjoyYourRun

Logboek maart 2018

Week 9
Ma bos duin strand 60 – 11.17 km 1:00:43 27
Di minutenloop 4 x (2-3) p:1, sp:2 – 11.59 km 0:57:35
Woe kracht
Za Kustcross kort – 3.42 km 0:13:50

Griep

Week 12
Ma bos en duin 3 x 5 minuten – 3.88 km 0:24:48
Woe kracht
Vr bos en strand 2 x 10 minuten

Week 13
Ma bos en strand 2 x 15 minuten
Di duurloop 30- met daarna 4 x 100 m easy versnellen
Woe kracht