JouwTrailNaarMontafon

montafon j2t

Een unieke trailwedstrijd

Dit voorjaar vindt een unieke trailrun wedstrijd plaats die verschillende grenzen doorbreekt. Online naar offline maar ook van Nederland naar Oostenrijk. Samen met de regio Montafon organiseren Salomon en GearLimits de #JouwTrailnaarMontafon wedstrijd.

Filmpje JouwTrailNaarMontafon

Etappe 1: Jouw trail
In maart 2018 worden alle trailrunners van Nederland opgeroepen om hun favoriete route, via Strava, Runkeeper of hun favoriete running app te delen op Facebook met de campagne hashtag #JouwTrailnaarMontafon.

“Uit alle inzending kiezen we samen met het Salomon Trailrunningteam drie rondjes uit.” vertelt Luc Maessen van Salomon. “De gelukkige winnaars krijgen bezoek van een van de lopers uit ons team die een stuk van de winnende routes meelopen. En ze komen niet met lege handen. De winnaars krijgen een compleet trailrunning pakket van Salomon.”

Etappe 2: Koning van Spanje Trail
Alle drie de prijswinnaars mogen daarnaast, geheel verzorgd, deelnemen aan de Koning van Spanje Trail in Limburg, op een afstand naar keuze. Tijdens dit evenement zijn ook mensen van de Regio Montafon aanwezig.

Etappe 3: Montafon Arlberg Marathon
Montafon, gelegen in Vorarlberg, Oostenrijk is bij veel Nederlanders bekend als een wintersportbestemming, maar ook in de zomer is het er prachtig en is er veel te beleven (running, wandelen, klimmen, mountainbiken. Michael Junginger van Montafon Tourism wil dat tijdens het evenement en via de #JouwTrailnaarMontafon wedstrijd laten zien. “We gaan één van de drie winnaars uitnodigen om deel te nemen aan de Montafon Arlberg Marathon. Een schitterende trailrun wedstrijd op verschillende afstanden die door het mooiste deel van Montafon loopt.” Ook hierbij kan de lucky winner rekenen op een geheel verzorgd arrangement en kan kiezen tussen 42.195, 33 en 14.8 km runs.

kleding trail

De campagne
Luc Maessen: “Het mooie aan deze campagne voor Salomon is dat het laat zien dat trailrunnen zowel bij jou om de hoek kan als op grote hoogte in een gebied als Montafon. En iedereen kan meedoen, van beginner tot ervaren loper.”

“We zijn heel enthousiast over deze samenwerking.” zegt Mark Stokmans van GearLimits, “Als platform voor outdoor en actionsports gear/producten zijn we altijd bezig met de beleving van al die fantastische sporten in de mooiste natuur en hoe goede gear optimaal bijdraagt aan die beleving.”

De campagne begint op Facebook van 16 t/m 30 maart 2018, waarna in april 2018 de drie winnaars bezocht worden. Op 5 mei 2018 vindt de Koning van Spanje Trail plaats en op 30 juni 2018 de Arlberg Montafon Marathon. Van de deelname aan beide events door de prijswinnaars worden video’s gemaakt en gepubliceerd via de social media kanalen van Montafon, Salomon en GearLimits. Van alle producten verschijnen ook reviews op GearLimits. De kick-off video van deze campagne kunt u vinden via deze link. We nodigen u uit om deze te delen via uw social media channels en/of te embedden op uw eigen website.

Voor meer informatie neem contact op met mark@gearlimits.com of bel +31 6 83706124
GearLimits is geboren uit de liefde voor outdoor en action sports. Het plezier, de rust, de adrenaline, de inspiratie en energie die je kunt opdoen door actief te zijn in de natuur is onevenaarbaar. We hebben altijd gehouden van de beste gear om je plezier, je veiligheid en de je “performance” maximaal te helpen. Op die manier kijken we naar gear en doen we wat we doen. Gearlimits inspireert tot een actieve lifestyle door het geven van betrouwbare, onafhankelijke informatie en reviews over outdoor- en action sport uitrusting, kleding en schoenen.