Join2Run Youth

join2run youth

Voor leerlingen uit de groepen 5, 6, 7 en 8

Lijkt hardlopen jou leuk?

Sprinten op het strand,
vliegensvlug een heuvel af
of als een trailrunner over smalle paden rennen?

Kom dan 12 x trainen in de bossen, duinen en op het strand bij Dishoek.

Data
Dinsdagen in Mei (9,16,23,30), juni (6,13,20,27) en september (5,12,19,26).

Tijd
Start: 18:00 uur. Finish: 19:00 uur.

Lokatie
Centrum Dishoek op het ronde pleintje onder de grote boom. (Onderaan duinopgang Kaapduin.)

Kosten
25 Euro voor deelname aan in totaal 12 trainingen.

Trainer
Anjolie Engels-Wisse
Op 8-jarige leeftijd mocht ik op atletiek. Hardlopen en verspringen vond ik heel leuk. Ik wilde graag een hardlopende juf worden. Dat is allebei gelukt. Bij de junioren ben ik 14 x Nederlands kampioen geworden op de 800 m / 1500 m / cross, bij de senioren 8 x. Ik sta nu niet meer voor de klas, maar ik geef wel vaak training.

Wil jij wel trainen voor het hardlopen? Geef je dan nu op.

Stuur een mailtje naar: info@fysiotherapiezeeland.nl t.a.v. Anjolie Join2Run Youth